Popravka servis šporeta Beograd

 

 

Složićete se, najvažniji uredjaj u svakoj kuhinji je pored frižidera šporet. U današnje vreme novi šporeti se isporučuju bez kabla tako da odmah posle kupovine morate pozvati električara koji će povezati Vaš novi šporet.

Šporeti se isporučuju bez kabla pošto proizvodjači ne znaju da li ćete Vaš novi šporet povezati na trofaznu ili monofaznu utičnicu.  Ovo i nije tako loše pošto je uvek bolje prepustiti profesionalnom električaru da priključi šporet. Često se dešava da pri povezivanju šporeta zateknemo lošu instalaciju, utikače, osigurače koje je potrebno zameniti.

 

Za instalaciju novog šporeta pozovite nas: 
 061/1552740 

 

 

Kada planirate gde ćete postaviti Vaš novi šporet imajte u vidu da bi oko šporeta trebalo postojati bar 10cm praznog prostora. Nikako nemojte postaviti šporet pored frižidera.

Razvojem tehnike, materijala... i šporeti su se promenili. Od nekada veoma jednostavnih urejdaja došli smo do ugradnih rerni sa programabilnim tajmerima, ravnih ploča sa ringlama, digitalnim display-ima...

Popravka šporeta je jedan od poslova koje naš elektro servis radi svakodnevno.

Kao što smo već pisali šporet je jedan od najvažnijih uređaja i svaki kvar na njemu shvatamo ozbiljno, na teren izlazimo u najkraćem mogućem roku.

 

Najčešće popravke – intervencije na šporetima:

 

 • Priključivanje novih šporeta
 • Popravljanje el. instalacije koja napaja šporet
 • Zamena kabla na šporetu
 • Zamena grejača rerne šporeta
 • Zamena ringle na šporetu
 • Zamena ringle na ravnoj ploči
 • Zamena prekidača za ringle
 • Zamena ventilatora rerni
 • Zamena elektricnih instalacija u šporetu
 • Zamena sijalice u rerni
 • Servis indukcionih ploča
 • Servis ugradnih rerni

 

Elektro servis Paun se bavi održavanjem i popravkom Šporeta na celoj teritoriji Beograda.

Svi naši električari imaju višegodišnje iskustvo u popravljanju svih vrsta šporeta. Nevažno da li je ugradni ili ne, sa ravnom pločom, klasičnim ringlama, kombinovani sa plinom... popravićemo brzo i kvalitetno Vaš šporet.

U današnje vreme kada svi mnogo više obraćamo pažnju na estetiku i uređenje životnog prostora. Sve veći broj ljudi se odlučuje za ugradne elemente rerne, ringle... Postoje razni tipovi ugradnih elemenata a zajedničko im je da se odlično uklapaju u modernu kuhinju.

Najvažnije kod novih ugradnih uređaja je njihovo pravilno održavanje jer se time omogućava konstantan rad i produženje radnog veka uređaja. Posebnu pažnju obratite na ravne grejne ploče koje su podložne oštećenjima od oštrih predmeta. Naša preporuka je da ih uvek čistite sredstvima koja su za to namenjena.

 

POPRAVKA ŠPORETA CENE - BEOGRAD

Naš elektro servis se trudi da cene budu konkurentne. Samo sa povoljnim cenama smo sigurni da ćete nas zvati ponovo i preporučiti Vašim prijateljima, komšijama...

Ukoliko je Vaš šporet još uvek u garanciju savetujemo da prvo kontaktirate ovlašćeni servis kako ne bi poništili garanciju.

Od našeg servisa ćete uvek dobiti najpovoljniju cenu popravke šporeta.

 

Pozovite nas za popravku Vašeg šporeta i uverite se u ljubaznost, povoljne cene, odgovornost, stručnost i naravno brzinu i efikasnost naših električara. Rešavamo svaki „problem“ koji Vaš šport ima. Naša politika je da je samo zadovoljna mušterija garant uspešnog poslovanja!

Za popravku Vašeg šporeta pozovite nas: 061/1552740