Sevis grejnih tela - elekrtični kotlovi, industrijski karoliferi...

 

 

Servis grejnih tela često se obavlja sezonski, a naš elektro servis pruža ovu uslugu svojim klijentima tokom cele godine. Najviše poziva primamo pred početak i u toku zimske sezone grejanja, kada klijenti uoče da njihove kotlovi, karoliferi i drugi uređaji ne funkcionišu onako kako bi trebalo.

 

Sevis elekrtičnih kotlova

 

Naša misija je pružiti efikasno i pouzdano održavanje električnih kotlova, bilo da je reč o redovnim servisima, popravkama ili hitnim intervencijama. Naši iskusni tehničari poseduju znanje i veštine potrebne za dijagnostikovanje i rešavanje svih vrsta problema koji se mogu javiti tokom korišćenja električnih kotlova.

Prednosti našeg servisa električnih kotlova uključuju:

 • Redovan i preventivan servis za produženje životnog veka kotlova.
 • Brze i efikasne popravke kvarova kako biste brzo povratili funkcionalnost sistema grejanja.
 • Stručno savetovanje o održavanju i upravljanju električnim kotlovima radi smanjenja troškova i povećanja energetske efikasnosti.
 • Fleksibilnost u prilagođavanju servisnih planova vašim potrebama i rasporedu.

 

Pouzdani smo partneri koji se trude da vaši električni kotlovi uvek pružaju optimalne performanse. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno održavali toplinu u vašem domu ili poslovnom prostoru. Vaša udobnost je naš prioritet!

 

Sevis elekrtičnih karolifera

 

Uz naš posvećeni tim iskusnih električara, pružamo vrhunsku uslugu koja će osigurati optimalno funkcionisanje vaših električnih karolifera.

Popravke električnih karolifera obuhvataju niz različitih problema koji se mogu javiti tokom korišćenja ovih uređaja.

Evo nekoliko uobičajenih popravki koje PAUN servis obavlja za Vas:

 • Zamena grejača: Grejači u električnim kvarc karoliferima su ključni za proizvodnju toplote. Ako primetite smanjenje efikasnosti grejanja, možda će biti potrebno zameniti grejače.
 • Popravka prekidača: Ako prekidači za uključivanje/isključivanje ne rade pravilno, to može biti uzrok problema u električnom kolu. Popravke na prekidačima mogu rešiti ovu vrstu problema.
 • Zamena termostata: Termostat je odgovoran za održavanje željene temperature. Ako primetite da karolifer ne održava konstantnu toplotu, termostat može biti uzrok, a zamena je često neophodna.
 • Čišćenje reflektora: Reflektor je deo koji usmerava toplotu prema spoljnom prostoru. Ako je reflektor prljav ili pokvaren, to može uticati na efikasnost karolifera.
 • Popravka ventilatora: Ako uređaj ima ventilator za raspodelu toplote, problemi s ventilatorom mogu ometati pravilno funkcionisanje. To uključuje zamenu ili popravku ventilatora.
 • Provera električne instalacije: Ponekad, problem može biti u električnoj instalaciji, kao što su ožičenje ili konektori. Ove popravke zahtevaju stručnost kako bi se otklonili problemi u električnom sistemu uređaja.

 

Važno je napomenuti da popravke električnih uređaja, uključujući kvarc karolifere, treba vršiti kvalifikovani tehničari kako bi se izbegle potencijalne opasnosti i obezbedila sigurnost uređaja. Ako niste vešti u ovim popravkama, preporučuje se angažovanje stručnjaka za električne uređaje.

 

Ugradnja grejača u kaljeve peći

 

Ugradnja grejača u kaljeve peći može se smatrati modernizacijom tradicionalnih kaljevih peći kako bi se poboljšala efikasnost grejanja. Ova praksa često uključuje dodavanje električnih grejača unutar peći kako bi se obezbedilo dodatno grejanje i kontrola temperature.

Evo nekoliko ključnih informacija o ugradnji grejača u kaljeve peći:

 • Vrste grejača: Ugradnja grejača u kaljeve peći može uključivati različite vrste grejača, uključujući električne grejače, infracrvene grejače ili druge vrste grejača koji se mogu integrisati u strukturu peći.
 • Kontrola temperature: Ugradnjom grejača može se postići bolja kontrola temperature u prostoru. Električni grejači često imaju termostate koji omogućavaju podešavanje željene temperature, pružajući korisnicima veću preciznost u regulaciji toplote.
 • Efikasnost grejanja: Dodavanjem električnih grejača može se poboljšati efikasnost grejanja kaljeve peći, posebno u situacijama kada tradicionalna peć nije dovoljna da održi željenu temperaturu ili kada se želi brže zagrevanje prostora.
 • Instalacija od strane našeg servisa: Ugradnja grejača u kaljeve peći zahteva stručnost i pažljivo planiranje. Preporučujemo da nikako ne pokušavate sami ovakve radove već da posao prepustite našim kvalifikovanim električarima kako bi se osigurala sigurnost i ispravna instalacija.
 • Savremeni dodaci: Uz grejače, modernizacija kaljeve peći može uključivati i druge savremene dodatke, poput ventilacionih sistema, koji pomažu u boljoj raspodeli toplote u prostoru.

 

Pozovite nas:

 061/1552740