Servis termo akumulacionih peći (TA peći) Beograd

 

 

Servis termo akumulacionih peći je u najvećem broju slučajeva sezonska usluga koju naš elektro servis pruža svojim klijentima. Najveći broj poziva dobijamo pred samu zimu i kada krene grejna sezona, a naši klijenti shvate da njihove TA peći, kotlovi... ne rade onako kako bi trebali.

Naš najiskreniji savet je da pre grejne sezone uključite TA peći i probate da li sve radi kako treba i u slučaju problema nas pozovete. Ukoliko se ipak desi da se Vaša TA peć pokvari u toku grejne sezone kada su temperature ispod 0 pozovite nas i doći ćemo u najkraćem mogućem roku.

Pozovite nas:

 061/1552740 

 

Servisiramo sve vrste TA peći svakog dana cele godine 7/365 i uvek smo tu za Vas. Servis TA peći radimo na celoj teritoriji Beograda u stanovima, kućama, poslovnim prostorima, industrijskim pogonima...

Na poslovima servisa TA peći rade isključivo školovani i iskusni električari sa dugogodišnjim iskustvom elektro servisa PAUN.

Pored servisa TA peći naši majstori uvek provere i električne instalacije na koje je uključena peć.

Sva grejna tela su veliki potrošači struje i moraju se uključivati na pouzdanu i pravilno povezanu el. instalaciju. Ukoliko naiđemo na lošu instalaciju (utikače, kablove, osigurače) bićete upozoreni šta se može desiti, na Vama je da odlučite da li ćete nam prepustiti da i taj kvar otklonimo.

Servis Paun Vam nudi sledeće usluge servisa TA peći

  • Servis svih modela Ta peći
  • Provera - zamena termostata i senzora temperature: Ako peć ne održava željenu temperaturu, problem može biti u termostatu ili senzoru temperature. Ovi delovi mogu biti zamenjeni ili kalibrirani.
  • Provera - zamena grejača: Grejači su odgovorni za zagrevanje termalnog skladišta. Ako ne rade ispravno, moguće je da će biti potrebna zamena grejača ili instalacije peći.
  • Provera - zamena  izolacije: Ako peć gubi toplotu, to može biti posledica oštećene izolacije. Popravke mogu uključivati popravke izolacije ili zamenu oštećenih delova.
  • Provera - zamena  električnih komponenti: Kvarovi na električnim komponentama, poput prekidača ili električnih ploča, takođe mogu uzrokovati probleme. Zamena ili popravka oštećenih delova može biti neophodna.
  • Čišćenje sistema: Redovno čišćenje sistema može pomoći u održavanju efikasnosti peći. To uključuje čišćenje termalnog skladišta, grejača i ostalih ključnih komponenti.
  • Provera - zamena - popravka električne instalacije: Ponekad problemi mogu proizlaziti iz električne instalacije. Proverite kablove, osigurače i druge električne komponente.

 

Servis TA peći cene

 

Elektro servis Paun se trudi da cene servisa TA peći budu što pristupačnije i konkurentne. Iako nudimo jeftin servis TA peći to ne znači da trpe kvalitet i brzina intervencije. Pozovite nas i uverite se da usluga servisa TA peći može biti kvalitetna brza i jeftina.

 

O grejnim telima

Svako grejno telo (TA peć, grejalica, kalorifer, el.kotao...), kao i svi električni delovi u njemu imaju svoj rok trajanja. Grejna tela su uredjaji koji se skoro pa ne isključuju tokom cele zime i niskih temperatura.

Njihova primarna namena je zagrevanje prostorija. U svom radu se (naravno) i grjna tela zagrevaju što utiče na brže propadanje el. komponenti u samim grejnim telima. Iako su napravljene od materijala koji podnose velike temperature ti elementi vremenom propadaju i potrebno ih je zamenti.

Nailazili smo na grejna tela kojima su kablovi bili toliko tvrdi da se izolacija raspala pri prvom kontaktu sa njima. U takvim slučajevima nije dovoljno otkloniti samo kvar, zbog kog ste nas pozvali (zamena grejača, termostata...),  već i kompletnu instalaciju grejnog tela.

 

Još jednom da napomenemo nemojte proveravati ispravnost svojih TA peći kada dodje zima i veće su šanse da dobijete na lotou nego da pronađete slobodnog električara.

Naša preporuka je da sezonske uredjaje UVEK servisirate van sezone i spremi dočekate sezonu. Kao i za grejna tela, isto važi i za klima uredjaje svi ih instaliraju i servisiraju kada krenu vrućine.

Budite pametniji, uvek ćete dobiti bolju cenu kada majstori nemaju posla nego kada ne mogu da postignu ni da se jave na telefon.

Pozovite nas 
061/1552740