Servis - popravka bojlera Beograd

 

 

Servis svih vrsta bojlera je jedan od kvarova na električnim uređajima koje radimo svakodnevno, povoljno, brzo i profesionalno.

Seris i popravku svih vrsta Bojlera vršimo na celoj teritoriji Beograda

 

Pozovite naš servis 061/1552740 

 

Radovi koje možemo obaviti za vas su sledeći:

 • Montaža bojlera
 • Zamena starog bojlera
 • Montaža ili zamena armiranih cevi bojlera
 • Montaža ili zamena inox cevi bojlera
 • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
 • Zamena svih tipova grejača na bojleru
 • Zamena termostata na bojleru radnog i sigurnosnog
 • Zamena ili instalacija anode za kamenac u bojleru
 • Čišćenje kamenca iz bojlera
 • Montaža protočnog bojlera
 • Popravka protočnog bojlera
 • Zamena kompletnih el.  instalacija u bojlerima

 

Bojler je sigurno jedan od najopasnijih uređaja u Vašem stanu, kući. Sigurno ste i vi čuli za slučajeve eksplozija bojlera čak i smrthih slučajeva usled udara struje. Ništa od toga se neće desiti ukoliko jednom godišnje zovnete električara da ispita termostate, uzemljenje, sigurnosni ventil.

 

Pozovite naš elektroservis Paun Beograd 061/1552740  i mirno spavajte.

Naš elektro servis vrši servis svih vrsta bojlera nevažno koje veličie i proizvođača. 

 

 

Bojler je jedan od osnovnih električnih uređaja bez kog je normalan život nezammisliv. Nažalost o njemu se vodi malo ili nimalo računa, iako predstalja veoma opasan uredjaj koji ukoliko se ne održava pravilno može napraviti veliku štetu. O bojleru obično počnemo da razmišljamo kada se pokvari i nema tople vode za tuširanje. Ako se kvar desi leti kada su temperature preko 30 stepeni to više nije kvar već hitna intervencija. 

 

Popravka svih kvarova na Vašem bojleru Beograd

 

Naš elektro servis je uvek tu za Vas, ne postoji kvar na bojleru koji ne možemo rešiti.  Naši profesionalni majstori će svaki kvar na Vašem boleru rešiti u najkraćem mogućem roku. Nama je nevažno da li je to curenje bojlera, zamena termostata, zamena grejača, čišćenje kamenca... mi svaki kvar na bojleru otklanjamo brzo i veoma povoljno. Sve popravke na bojleru se obavljaju veoma brzo pošto naši majstori poseduju veliko iskustvo i radili su na svim modelima bojlera.

Pored servisa bojlera u privatnim objektima (kućama, stanovima) imamo uspešnu saradnju sa nekoliko firmi kojima pored bojlera održavamo sve električne uredjaje.

 

Nestručna popravka bojlera Beograd

 

Kako se ovim poslom bavimo dugi niz godina u radu smo nailazili na razne "majstore" i nihove popravke. Kao što smo već napomenuli, bojler ukoliko se ne održava može biti veoma opasan. Popravku bojlera UVEK poverite iskusnim i stručnim licima, nikako komšiji koji se razume ili priučenim majstorima.

Relano gledano bojler je veoma jednostavan ali ukoliko se popravka ne uradi kako treba može napraviti veliku štetu.

U našem radu smo mnogo puta nailazili na bojlere koji nisu imali sigurnosni termostat. Jedan od odgovora je bio: rekao komšija da mi to ne treba - džaba bacam pare.  Na istom tom bojleru bio je zapušen sigurnosni termostat. Da se nekim slučajem desilo da "zalepi" radni termostat bojler je mogao eksplodirati!

 

Servis - popravka bojlera Beograd