Servis grejnih tela Beograd

 

 

Servis grejnih tela je u najvećem broju slučajeva sezonska usluga koju naš elektro servis pruža svojim klijentima. Najveći broj poziva dobijamo pred samu zimu i kada krene grejna sezona, a naši klijenti shvate da njihove grejalice, TA peći, kotlovi... ne rade onako kako bi trebali.

Naš najiskreniji savet je da pre grejne sezone uključite svoje grejne uređjaje probate da li sve radi kako treba i u slučaju problema nas pozovete. Ukoliko se ipak desi da se Vaše grejno telo: el. radijator, TA peć, grejalica, el. kotao... pokvari u toku grejne sezone kada su temperature ispod 0 pozovite nas i doći ćemo u najkraćem mogućem roku.

Pozovite nas:

 061/1552740 

 

Servisiramo sve vrste grejnih tela svakog dana cele godine 7/365 i uvek smo tu za Vas. Servis grejnih tela radimo na celoj teritoriji Beograda u stanovima, kućama, poslovnim prostorima, industrijskim pogonima...

Na poslovima servisa grejnih tela rade isključivo školovani i iskusni električari sa dugogodišnjim iskustvom elektro servisa PAUN.

Pored servisa grejnih tela naši majstori uvek provere i električne instalacije na koje je uključeno grejno telo.

Sva grejna tela su veliki potrošači struje i moraju se uključivati na pouzdanu i pravilno povezanu el. instalaciju. Ukoliko naiđemo na lošu instalaciju (utikače, kablove, osigurače) bićete upozoreni šta se može desiti, na Vama je da odlučite da li ćete nam prepustiti da i taj kvar otklonimo.

Servis Paun Vam nudi sledeće usluge servisa grejnih tela

  • Servis svih vrsta uljanih radijatora
  • Servis svih modela Ta peći
  • Servis kućnih kalorifera – kalorifer grejalica
  • Servis industrijskih kalorifera
  • Servis norveških radijatora
  • Servis elektro kotlova
  • Servis kvarcnih grejalica
  • ...

 

Servis grejnih tela cene

 

Elektro servis Paun se trudi da cene servisa grejnih tela budu što pristupačnije i konkurentne. Iako nudimo jeftin servis grejnih tela to ne znači da trpe kvalitet i brzina intervencije. Pozovite nas i uverite se da usluga servisa grejnih tela može biti kvalitetna brza i jeftina.

 

O grejnim telima

Svako grejno telo (TA peć, grejalica, kalorifer, el.kotao...), kao i svi električni delovi u njemu imaju svoj rok trajanja. Grejna tela su uredjaji koji se skoro pa ne isključuju tokom cele zime i niskih temperatura.

Njihova primarna namena je zagrevanje prostorija. U svom radu se (naravno) i grjna tela zagrevaju što utiče na brže propadanje el. komponenti u samim grejnim telima. Iako su napravljene od materijala koji podnose velike temperature ti elementi vremenom propadaju i potrebno ih je zamenti.

Nailazili smo na grejna tela kojima su kablovi bili toliko tvrdi da se izolacija raspala pri prvom kontaktu sa njima. U takvim slučajevima nije dovoljno otkloniti samo kvar, zbog kog ste nas pozvali (zamena grejača, termostata...),  već i kompletnu instalaciju grejnog tela.

 

Još jednom da napomenemo nemojte proveravati ispravnost svojih grejnih tela kada dodje zima i veće su šanse da dobijete na lotou nego da pronađete slobodnog električara.

Naša preporuka je da sezonske uredjaje UVEK servisirate van sezone i spremi dočekate sezonu. Kao i za grejna tela, isto važi i za klima uredjaje svi ih instaliraju i servisiraju kada krenu vrućine.

Budite pametniji, uvek ćete dobiti bolju cenu kada majstori nemaju posla nego kada ne mogu da postignu ni da se jave na telefon.

Pozovite nas 
061/1552740